Ücretsiz Addworx Muhasebe Eğitiminin Başvuruları Başladı

Alman danışmanlık şirketi Addworx ile TAÜ-SEM iş birliği kapsamında talep eden İktisat ve İşletme Bölümü 3. ve 4. sınıf öğrencilerine ücretsiz verilecek finans muhasebesi ve yıl sonu kapama işlemleri eğitimleri için başvurular başladı.

Online İngilizce YDS Hazırlık Kurs Programı

Online sürdürülecek İngilizce YDS Hazırlık Kurs Programının Başvuruları Açıldı

Allianz Türkiye Akademi ve TAÜ-SEM İş Birliği ile Yangın Mühendisliğinin Temelleri Konulu Eğitim

İş Birliği Kapsamında 16 Kasım Çarşamba günü teorik bilgilerin uygulamalı çalışmalar ile desteklendiği ‘Yangın Mühendisliğinin Temelleri’ konulu eğitim gerçekleştirildi.

Üniversitemiz ve Alman Addworx Firması Arasında İş Birliği

Alman Addworx firması yöneticileri 15 Kasım 2022 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız’a makamında bir nezaket ziyaretinde bulundu ve öğrencilerimizle bir araya geldi.

ONLINE İNGİLİZCE YÖKDİL B1/B2 SEVİYE HAZIRLIK KURS PROGRAMI

Online İngilizce YÖKDİL B1/B2 Seviye Hazırlık Kurs Programı 19 Aralık 2022 tarihinde başlıyor.

Allianz Türkiye Akademi ve TAÜ-SEM İş Birliğiyle 'Yangın Mühendisliğinin Temelleri' Eğitimi

Uzmanlık alanına katkı sağlamak ve teorik olarak anlatılan tüm konuların uygulamalı çalışmalarla desteklendiği program başlıyor.

TAÜ-SEM'de Sertifika Töreni

TAÜ-SEM Almanca Dil Eğitim Programı kursiyerleri Üniversite Kampüsünde düzenlenen bir törenle sertifikalarını aldı.

Mastercam Kurs Programı

TAÜ-SEM ve ALUAM İş Birliği İle Düzenlenen Mastercam Kurs Programı İçin Kayıtlar Başlamıştır.

CNC Programlama Kurs Programı

TAÜ-SEM ve ALUAM İş Birliği ile Düzenlenen CNC Programlama Kurs Programı İçin Kayıtlar Başlamıştır.

Almanca Kurslarına Nasıl Kayıt Olurum?

Türk Alman Üniversitesi - Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Almanca kurslarına kayıt için aşağıdaki adımları takip ediniz.

YDS - YÖK DİL Sınavlarına Hazırlık Kursu

YDS - YÖK DİL Sınavlarına hazırlık kursu açılacaktır.

TAU-SEM Bünyesinde KVKK Uzmanlığı Eğitimi

TAU-SEM ve Sistem Global İş Birliği ile Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Eğitimi yapılacaktır.

Online İktisat Okuryazarlığı Sertifika Programı Açılacaktır.

Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde Prof. Dr. Aykut KİBRİTÇİOĞLU tarafından online olarak İktisat Okuryazarlığı Eğitimi gerçekleştirilecektir. İki günden oluşan sertifikalı eğitim için iki farklı dönem için planlama yapılmıştır. Eğitimin konusu ve amacı şöyledir;

Online Mal Rejimi Hukuku Uzmanlık Eğitimi Yapılmıştır.

Mal Rejimi Hukuku Uzmanlık Eğitimi Online olarak gerçekleştirilmiştir.

III. Dönem Almanca Kursları Başladı

Türk - Alman Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen Almanca Kurslarının III. Dönemi başlamıştır.